Egyszerű és mégis finom. Így jellemezném ezt a csoki krémes tortát, amit tejszínhabbal fedtem be. Könnyed, édes- krémes. Viszonylag gyorsan el is készíthető. Próbáljátok csak ki!
Készült egy diós piskóta, 7 tojásból. Felvertem a tojásokat a cukorral, ( 7 kanál cukorral), fehéredésig mixeltem. Hozzáadtam a 6 kanál lisztet és a sütőport. Kevertem egyet rajta, és jöhetett a dió. Én 3 ek. diót tettem bele, de kinek- kinek ízlése szerint lehet ezen változtatni. Fontos, a fagyasztott diót előtte legalább 3-4 órával vegyük ki a mélyhűtőből! Előmelegített sütőbe megsütöttem a tésztát. (Tűpróba.)
Jöhetett a finom csoki krém! A receptet itt láthatjátok. Teljesen szilárduljon meg a krém! Csak akkor tudjuk levágni a széleit!
Felvertem a csoki krém tetejére 3 dl tejszínhabot 1 cs. habfixálóval. Díszítettem a tortát gyöngyökkel, és egy marcipán rózsával. A végeredményt láthatjátok. Bátran fogjatok hozzá!