Egy újabb gyorsan elkészíthető recept, ami számtalan variálási lehetőséget ad! Minden darabos gyümivel kiváló, könnyen szállítható, csak gyorsan elfogy.... . A piskótája könnyed, légies lesz, a különböző gyümölcsök, reszelékek még ízesebbé teszik. Bárki el tudja készíteni, így csak biztatni tudok Mindenkit arra, hogy süsse meg ezt a desszertet!
Hozzávalók:
- 1 pohár kefír- 1,5 pohár por cukor
- 3 tohás
- 3/4 pohár étolaj
-3 pohár liszt
- 1 cs. sütőpor
- cseresznye vagy bármilyen gyümölcs
Mindent a kefíres pohárral mérünk! Jól összekeverjük egy tálba a hozzávalókat a gyümölcs kivételével. Beleöntjük egy tepsibe a masszát, amibe sütőpapírt tettünk előtte, és bele szórjuk a megmosott, kimagozott cseresznyét. Szépen eloszlatjuk a gyümit, majd az előmelegített sütőbe betoljuk azt. Tűpróbáig sütjük. Porcukorral megszólva tálaljuk. Hmmm.... fincsi!
Korábbi posztot láthattok itt, ahol cseresznyével készült el a recept. De lekváros- diósan is kiváló!