Egy gyors variációt hoztam mára, amit a kefíres pitével könnyen, percek alatt el lehet készíteni. Igazából bármilyen gyümivel, sőt dióval, barackkal, stb... is fenséges lesz, de ez most egy málnás opció. Fagyasztott gyümölccsel is megfelelő lesz, de az igazi,, érett lédús változatot nem tudja felül múlni. Ajánlom Nektek!
Hozzávalók:
- 1 pohár kefír- 1,5 pohár por cukor
- 3 tohás
- 3/4 pohár étolaj
-3 pohár liszt
- 1 cs. sütőpor
- cseresznye vagy bármilyen gyümölcs
Mindent a kefíres pohárral mérünk! Jól összekeverjük egy tálba a hozzávalókat a gyümölcs kivételével. Beleöntjük egy tepsibe a masszát, amibe sütőpapírt tettünk előtte, és bele szórjuk a megmosott, kimagozott cseresznyét. Szépen eloszlatjuk a gyümit, majd az előmelegített sütőbe betoljuk azt. Tűpróbáig sütjük. Porcukorral megszólva tálaljuk. Hmmm.... fincsi!