Málnás- kefíres pite

2016. július 29. - Borbélyné M. Edit

Egy gyors variációt hoztam mára, amit a kefíres pitével könnyen, percek alatt el lehet készíteni. Igazából bármilyen gyümivel, sőt dióval, barackkal, stb... is fenséges lesz, de ez most egy málnás opció. Fagyasztott gyümölccsel is megfelelő lesz, de az igazi,, érett lédús változatot nem tudja felül múlni. Ajánlom Nektek!

kefires-_malnas_piskota_1.jpg

Hozzávalók:
- 1 pohár kefír- 1,5 pohár por cukor
- 3 tohás
- 3/4 pohár étolaj
-3 pohár liszt
- 1 cs. sütőpor
- cseresznye vagy bármilyen gyümölcs

Mindent a kefíres pohárral mérünk! Jól összekeverjük egy tálba a hozzávalókat a gyümölcs kivételével. Beleöntjük egy tepsibe a masszát, amibe sütőpapírt tettünk előtte, és bele szórjuk a megmosott, kimagozott cseresznyét. Szépen eloszlatjuk a gyümit, majd az előmelegített sütőbe betoljuk azt. Tűpróbáig sütjük. Porcukorral megszólva tálaljuk. Hmmm.... fincsi!

Cseresznyés változata itt található, a barackos pedig itt.

oleles.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdepiskota.blog.hu/api/trackback/id/tr378921830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása