Cseresznyés kefíres pite

2016. június 13. - Borbélyné M. Edit

Érik a cseresznye is. Ezt a könnyű, kefíres pite receptet tényleg egyszerű elkészíteni. Csak pár összetevő szükséges hozzá, és bármilyen gyümivel működik, még fagyasztottal is finom. Próbáljátok ki!

untitled.jpg

Hozzávalók:
- 1 pohár kefír- 1,5 pohár por cukor
- 3 tohás
- 3/4 pohár étolaj
-3 pohár liszt
- 1 cs. sütőpor
- cseresznye vagy bármilyen gyümölcs

Mindent a kefíres pohárral mérünk! Jól összekeverjük egy tálba a hozzávalókat a gyümölcs kivételével. Beleöntjük egy tepsibe a masszát, amibe sütőpapírt tettünk előtte, és bele szórjuk a megmosott, kimagozott cseresznyét. Szépen eloszlatjuk a gyümit, majd az előmelegített sütőbe betoljuk azt. Tűpróbáig sütjük. Porcukorral megszólva tálaljuk. Hmmm.... fincsi!

oleles.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdepiskota.blog.hu/api/trackback/id/tr928806914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása